Exspiriment

ERVAAR EEN NIEUWE VORM VAN ONDERNEMEN EN BEPAAL ZELF WAT HET JE WAARD IS

 

Sta jij als ondernemer open voor anders ondernemen? Of loop jij met ideeën om een eigen onderneming te willen gaan opzetten? Durf je het aan om samen met een bewustzijnsdeler en communicatiebrug in gesprek te gaan?

Exspiriment is voor ondernemers die een uitdaging willen aangaan en anders willen ondernemen. Voor een nieuwe focus op jezelf en je onderneming moet je durven te experimenteren!
Vele andere succesvolle ondernemers gingen je voor.

Wil jij:

  • Jouw zaken buiten de normale grenzen laten uitzoeken om je in een nieuwe beweging te brengen?
  • Inzicht krijgen in uitdagingen of knelpunten?
  • Heb je vragen over nieuwe stappen of plannen?
  • Ondernemen met meer verbinding met jezelf?

Anne kan als communicatiebrug inloggen op de energieveld van jou en je onderneming. Iets wat onbewust speelt bewust maken. Frank, als bewustzijnsdeler, vertaalt dit in concrete stappen. Je kunt direct aan de slag (als je dat wilt).

 

Het Exspirimentgesprek wordt opgenomen en je ontvangt deze na afloop als MP3 bestand om na te luisteren.

Wat kost het? Dat bepaal je zelf. Na afloop van het Exspirimentgesprek bepaal je zelf wat je het waard vond en ontvang je daarvoor een factuur.


Bel 06 55734683 voor een afspraak of meld je direct aan.

 

Diverse ondernemers willen na het Exspirimentgesprek verder groeien.  Dat kan via trainingen, individuele sessies of een op maat gemaakte training voor jou en je medewerkers. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

 

Reviews

Hier plaatsen we reacties van onze klanten (wordt regelmatig ververst) 

 

Hoi Frank en Anne, 

 

Ik vond het prachtig gister, en wil zeker doorgaan. 

Ik wil graag meer leren over de frequenties, quantumvelden, energieën etc. 

Ik vind het stuk wat Anne doet meer dan geweldig, maar natuurlijk ook het ondernemende gedeelte. Ik wil eigenlijk graag verlengen het gesprek van gister. 

 

*

 

"Ik vond het een hele bijzondere en unieke ervaring. Anne voelde dingen aan die ik zelf diep van binnen wel wist of voelde, maar waar ik lange tijd niet bij kon. Op persoonlijk vlak, maar zeker ook op het gebied van mijn business. Het is een unieke combinatie, omdat je vanuit je gevoel liefdevolle keuzes gaat maken over je business en eigenlijk je hele leven. In plaats van andersom, wat je 99% van de tijd doet: vanuit je hoofd en vanuit angst. Met simpele oefeningen werd ik elke keer dat ik teveel in m'n hoofd zat weer teruggebracht naar binnen, wat confronterend is maar ook heel erg nodig en helend. Het gesprek was al met al totaal anders en zoveel uitgebreider dan ik me had voorgesteld, en daarom des te waardevoller. Fijn dat het opgenomen is, want ik haal er telkens weer nieuwe dingen uit. Ik zou het iedereen aanraden!"