Heb je het gevoel dat het niet klopt? Dat je vaak denkt en handelt in een soort groef waar je niet uit komt? Worstel je met patronen, verwachtingen terwijl je voelt dat het anders kan?

Kies de vorm die bij je past om weer op weg naar jezelf te gaan. Neem de kameleon als inspiratie en beken kleur aan jezelf. Je kunt kiezen uit de volgende sessies:

 

Aan de hand van jouw wens of vraag ontmoeten wij elkaar individueel om te kijken op welke wijze jij meer in verbinding kan komen met jezelf. 

Aan de hand van het verbindingsmodel creëer je inzicht in jouw situatie. We kijken samen naar wat je werkelijk wilt. 

Door het delen van ervaringen reiken we tips en tools aan om jouw wens te kunnen realiseren.

Uitgangspunt is het vergroten van je bewustzijn waardoor je jezelf kan bekrachtigen.  Wij stimuleren en inspireren je: de stappen zet je zelf. Wij zijn geen coach of therapeut: de aandacht ligt op wat je wilt en niet op je "trauma". 

De eenmalige sessie duurt tussen de één en anderhalf uur. 

De kosten voor een Eenmalige Sessie bedragen € 85,-- (ex btw voor ondernemers). De sessie vindt in principe plaats op onze locatie in Alkmaar of online. 

Geïnteresseerd?

Meld je aan via onderstaande button of neem contact met ons op voor meer informatie.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je meer vragen? Wil je in meer onderdelen jezelf ontwikkelen en je bewustzijn vergroten? Kies dan voor Meerdere Sessies.

Meerdere sessies bestaan uit een viertal sessies wanneer we jou begeleiden bij de te nemen stappen om je doel te bereiken.

 

Naast de inhoud van een eenmalige sessie (zie hiernaast) zou het traject er als volgt uit kunnen zien:

1 inventarisatie wens en situatie

2 verdieping van waar je nu staat

3 tips en tools bij de uitvoeren (de eerste stappen)

4 bijsturen, doorvoelen en bestendigen

 

Let op! Elk traject wordt op maat ingevuld, dus het bovenstaande is slechts een voorbeeld: we nodigen je uit om samen het traject in te voelen en voor jou de juiste dingen te doen.

 

De kosten voor Meerdere Sessies bedragen € 295,-- (ex btw voor ondernemers). De sessies vinden in principe plaats op onze locatie in Alkmaar of online. 

Geïnteresseerd?

Meld je aan via onderstaande button of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

NB mocht je na een Eenmalige Sessie verder willen in Meerdere Sessies dan kan dat met een bijbetaling van    € 225,-- (ex btw voor ondernemers).