UITGANGSPUNT

Heb je ooit wel eens nagedacht waarom het vaak zo moeilijk is om werkelijk jezelf te kunnen zijn? Waarom leeft niet iedereen vanuit liefde en respect? Waarom er angst, stress en ongelijkheid is?

Onze werkelijkheid als hologram

Wij als mensen op deze aarde leven in een gecreëerde werkelijkheid die onder invloed staat van geavanceerde galactische rassen die de mensheid op deze mooie aarde manipuleert en ontkracht. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat wij ons niet (meer) gaan verbinden met wie wij werkelijk zijn: de mens als krachtig ras in het universum.

Manipulatie

Onze ware grootsheid als mens gaat verloren door manipulerende technologie en vastgelegde levensscripts. Groei via godsdienst en gekaderde spiritualiteit versterkt ons (vaak onbedoeld) in de overtuiging dat dingen buiten ons groter zijn dan wijzelf. Dit ontkracht de universele gelijkwaardigheid: niets is groter dan onszelf.

Met ons cyberbiologisch lichaam staan we met lichaam en geest onder invloed van zogenaamde mindcontrol programma’s die ons laten denken dat we niet voldoen en/of te kortschieten. Die ons framen in conditionering, vaste rolpatronen en structuren die op geavanceerde wijze ervoor zorgen dat we niet in onze kracht komen.

Herziening

Dit vraagt van ons een andere kijk op onze wereld en hoe wij deze ervaren. Het vraagt om een andere kijk op onszelf. Wat wij als onmogelijk beschouwen blijkt mogelijk. Door vanuit eigen verbinding ons creatievermogen te erkennen en toe te passen komen we in onze kracht: de vrije kosmische mens. Het gaat niet om goed of slecht, het vraagt niet om een oordeel, het vraagt om hartskracht en vrije emotiebeleving.

Terug naar onze oorsprong

Onze uitdaging is om terug te gaan naar ons oorspronkelijk menszijn. Om via de weg naar binnen (uit het hart en niet het hoofd) ons te gaan herinneren wie wij zijn. Door gebruik te maken van de universele wetten van de kwantumfysica. Om via de hartsverbinding zelf op zoek te gaan naar wie je bent: de vrije kosmische mens.

Inspiratie

 

Wij inspireren onszelf door zelfonderzoek en laten ons inspireren door andere vrijsprekers:

 

 

Deze korte film is gemaakt door Arjan Bos en Moniek van Pelt.

In de serie Crowd Power wordt Martijn van Staveren geïnterviewd door Arjan Bos. In deze aflevering geeft hij zijn visie over het ontstaan van deze werkelijkheid (ongeveer vanaf 27:00 tot 45:00).