CONTACTDAGEN

Vijfdaagse samenkomst in de Franse Vogezen

5 tot 10 november 2023

Bijdrage is € 389

 

Op dit moment hebben we, Anne Haanappel en Frank Bakker, gevoeld dat we samen met jou een beweging mogen maken om contact te leggen. Het voelt goed om dit te doen in een bijzondere omgeving: de Franse Vogezen.

De kern gevoelsvelden waar vanuit we dit willen doen zijn: elkaar waarlijk ontmoeten, warmte, zien en gezien worden, diepe momenten en plezier.

Deze vijfdaagse staat in het teken van contact met jezelf, met je thuisfront en andere beschavingen; contact met anderen op basis van onze samenkracht en contact met originele codes zoals water en de natuur. Wat als ons bewustzijn zich in “contact” gaat stationeren?

Door waarlijk elkaar te ontmoeten vanuit een kosmische vriendelijkheid en barmhartigheid kan ons bewustzijn verder verschuiven. We kunnen gaan voelen en ervaren welke oorspronkelijke gevoels- en emotievelden in ons beschikbaar zijn.

Wat willen we gaan doen?

Tijdens de samenkomst gaan we waarnemen, bekrachtigen, contact leggen en ervaren en originele codes inladen. We doen samen kwantum fysische en contactoefeningen en gaan op zoek naar de resonanties van onszelf. We gaan deze dieper ervaren door onder andere klank- en lachsessies.

Maar ook samen eten, wandelen, uitwisselen en elkaar op een diepe laag ontmoeten.

Het zullen intensieve dagen zijn met plezier en ontspanning. De invulling van de dag doen we op gevoel (geen strak programma).

Deze vijfdaagse vindt plaats in “Maison de la Lune” (600 km van Utrecht) midden in de natuur. We hebben de beschikking over 6 tweepersoonsslaapkamers en een samenkomstzaal. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 11.

Gedurende het verblijf koken we vegetarisch voor je (of op basis van je dieetwens). We bieden je ontbijt, lunch en avondeten en tussendoortjes.

We voelen de mogelijkheden die deze contactdagen ons bieden. Voel je zelf ook de uitnodiging? Meld je dan aan. Of bel voor meer informatie 06 40643396 (Anne) of 06 55734683 (Frank).